Úprava súm životného minima od 1. júla 2003 a vplyv na sociálne zabezpečenie - Macková, Zuzana
Právna úprava životného minima v Slovenskej republike. - zákon č. 125/1998 Z.z. o životnom minime a o ustanovení súm na účely štátnych sociálnych dávok.