Komentár k novelizovaným ustanoveniam zákona o dani z pridanej hodnoty účinným k 1. augustu 2003 s príkladmi - Minársky, Ján
Komentár k niektorým paragrafom ustanovení novelizovaného zákona o dani z pridanej hodnoty s príkladmi.