Rizika a kapitálové požadavky - Litošová, Radka
Vplyv jednotlivých činností banky, poisťovne a obchodníka s finančnými nástrojmi na vzorovú bilanciu daného subjektu. Odvodenie rizík, ktorým sú jednotlivé sektory vystavené.