Rizika v projektovém financování - Pohanka, Jiří
Úloha identifikácie rizika v projektovom financovaní. Riziká v projektovom financovaní: kreditné, nákladové, kurzové, politické. Rozloženie rizík v čase. Prijímanie rizika.