Zákon zo 4. júla 2003, ktorým sa mení zákon č. 125/1998 Z.z. o životnom minime ...
Zákon zo 4. júla 2003 ... a o ustanovení súm, na účely štátnych sociálnych dávok v znení neskorších predpisov a Dôvodová správa k novelizácii tohto zákona. Opatrenie Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR č. 213/2003 Z.z. z 30. mája 2003 o úprave súm životného minima.