Reporting odložených daní - Harumová, Anna, 1955-
Charakteristika reportingu. Reporting ako samostatná disciplína a ako nástroj controllingu. Corporate governance a transparentnosť účtovných reportov. Medzinárodné štandardy pre finančný reporting /IFRS/. Súčasný stav v SR. Účtovný a daňový reporting. Odložené dane z príjmov, ich účtovanie, výpočet.