Nastavené zrcadlo - Benáček, Vladimír
Výsledky referend v kandidátskych krajinách pre vstup do EÚ - účasť na referendách, spokojnosť s členstvom, prínos EÚ pre danú krajinu, súhlas s rozširovaním EÚ v členských krajinách, súhlas s eurom ako jednotnou menou, podpora inštitúcií, politikov a médií medzi občanmi EÚ.