Východiská a výzvy pre trhy práce tranzitívnych ekonomík - Rievajová, Eva
Súbor makroekonomických opatrení, ktoré sú na trh práce zamerané sprostredkovane. Pracovný trh ako inštitúcia riešiaca problém dvojitej alokácie. Charakteristika vybraných ukazovateľov krajín V4. Strategické výzvy pre trhy práce. Úroveň produktivity v Európe.