Výkonnosť a finančné pozície poľnohospodárskych podnikov - Grznár, Miroslav
Zhodnotenie súčasných finančných pozícií agrárnych podnikov, ktoré sú predpokladom rastu ich výkonnosti. Vývoj vybraných finančných ukazovateľov.