Organizácia pracovísk komerčnej banky z hľadiska hotovostných operácií - Belás, Jaroslav
Význam organizácie pracovísk komerčnej banky z hľadiska hotovostných operácií. Tradičný prístup vykonávania hotovostných operácií. Univerzálny prístup vykonávania hotovostných operácií. Kombinovaný prístup.