Stav malého a stredného podnikania v poľnohospodárstve - Ambrózyová, Margita
Článok sa zameriava na štruktúru a ekonomické výsledky podnikov v roku 2001 v triedení na malé, stredné a veľké podniky. Vychádza z výsledkov 1190 právnických osôb hospodáriacich na pôde, ktoré obrábajú 96,1 percenta z celkovej výmery poľnohospodárskej pôdy právnických osôb v SR. Informácie sú spracované za podniky celkom a osobitne za družstvá a obchodné spoločnosti.