Podnikateľská úspešnosť poľnohospodárskych podnikov - Chrastinová, Zuzana
Podnikateľská úspešnosť poľnohospodárskych podnikov s ich diferencovaním do skupín na základe dosiahnutého hospodárskeho výsledku s prihliadnutím na prírodné podmienky, veľkosť podnikov. Analýza výsledkov bola vykonaná na základe údajov za roky 1998-2001 na stálom súbore podnikov.