Dobrá myšlienka nestačí - Tirpák, Marcel
Spustenie dvojpilierového dôchodkového systému bude mierne meškať. Základné ciele reformy. Podmienky pre dôchodkové správcovské spoločnosti (DSS). Dôchodkové fondy spravované DSS. Predpokladaný deficit štátneho rozpočtu.