Dôchodková reforma v Maďarsku a Poľsku: prehľad a porovnanie - Fultzová, Elaine
Hlavné rozdiely medzi maďarskou a poľskou dôchodkovou reformu. Ťažkosti pri realizácii reforiem. Problémy v dôsledku nedostatočnej spolupráce medzi reformovanými programami starobných a invalidných dôchodkov. Spoluúčasť, štruktúra trhu a ekonomická úspešnosť nových dôchodkových fondov. Rozloženie nákladov na transformáciu.