Problémy reformy dôchodkového systému v Slovenskej republike - Staněk, Peter
Reforma dôchodkového systému na Slovensku musí byť kompatibilná s globálnou reformou dôchodkového systému, ktorý pripravuje Európska únia. Prioritou slovenských reforiem musí byť kompatibilita s vytvárajúcim sa jednotným celoeurópskym dôchodkovým trhom.