Dôchodková reforma v Slovenskej republike a niektoré jej otvorené problémy - Svoreňová, Mária
Demografický vývoj ako rozhodujúci dôvod na uskutočnenie reforiem dôchodkových systémov. Financovanie dôchodkového zabezpečenia. Potreba reformy dôchodkového systému na Slovensku. Miera náhrady mzdy starobným dôchodkom. Trh práce a ďalšie poreformné vplyvy. Stanovisko KOZ SR k reforme dôchodkového zabezpečenia. Negatívny vplyv meškania reformy.