Prechod od sociálneho zabezpečenia k sociálnemu poisteniu - Němec, Michal
Základný cieľ dôchodkového systému. Prehlbovanie problémov v súčasnom dôchodkovom systéme na Slovensku. Prvý krok reformy - prechod od sociálneho zabezpečenia k sociálnemu poisteniu. Nová koncepcia reformy dôchodkového systému na Slovensku.