Štrukturálne zmeny ďalšieho vzdelávania - Otto, Volker
Pohľad na druhú stranu mince s názvom "vzdelávanie dospelých" - stranu ďalšieho vzdelávania. Charakteristika siedmich oblastí ku ktorým dochádza k štrukturálnym zmenám. Individualizácia výučby a učenia sa. Zmena učebného prostredia - nová pedagogika. Rozloženie učebného procesu. Zmeny v ponuke vzdelávania. Ďalšie vzdelávanie a profesia. Ďalšie vzdelávanie v lokálnych učebných centrách. Ďalšie vzdelávanie a štát - súkromné vs. verejné. Záver. Výsledky analýzy.