Vzdelávanie a celoživotné učenie ako výzva pre moderné vzdelávacie inštitúcie - Filla, Wilhelm
Metodicko-didaktický vývinový posun, ktorý zaznamenáva celoživotné učenie sa. Európska dimenzia vzdelávania a učenia. Kľúčové posolstvá Európskej komisie. Empirické údaje o vzdelávaní dospelých v Rakúsku.