Využitie fuzzy analýzy pri rozbore aktivít potravinárskych veľkoobchodov - Vicen, Michal
Analýza činnosti potravinárskych veľkoobchodov v súbore vybraných firiem pomocou metódy zhlukovej fuzzy analýzy.