Možnosti uplatňovania princípov logistiky v agropotravinárstve - Dupaľ, Andrej
Uplatňovanie základných princípov logistiky v stratégii podnikania v agropotravinárskom sektore. Poukázanie na rozvíjanie logistickej stratégie v agropotravinárstve, ktorá sa spája s tvorbou logistických projektov a následných zvládnutím a koordináciou logistického reťazca podnikateľských jednotiek.