Výkonnosť odvetvia poľnohospodárstva v rokoch 1995-2001 : Hodnotená podľa metodiky Európskej únie - Chrastinová, Zuzana
Recenzia na knihu Varoščák Ján: Výkonnosť odvetvia poľnohospodárstva v rokoch 1995-2001. Bratislava: VÚEPP, 2002. 103 s. Publikácia je výsledkom riešenia problematiky v oblasti Ekonomický poľnohospodársky účet /EPÚ/. Hrubá poľnohospodárska produkcia, investičné dotácie, prírastok a úbytok investičného majetku u domácich výrobcov, analýza, tvorba a použitie dôchodku odvetvia.