Komparácia slovenského poľnohospodárstva s EÚ a s krajinami CEFTA
Medzinárodné porovnanie v tabuľkách - konečná poľnohospodárska produkcia, rastlinná a živočíšna výroba, priemerné ročné miery rastu spotrebiteľských cien potravín a nápojov, cien poľnohospodárskych výrobcov, spotreba vybraných poľnohospodárskych výrobkov, sebestačnosť vo vybraných poľnohospodárskych výrobkoch.