Význam výskumu trhu pre proces segmentácie - Zarembová, Pavla
Definovanie výskumu trhu. Aplikovanie segmentácie pri vypracúvaní marketingovej stratégie poisťovne. Segmentácia ako nástroj odhalenia podnikateľských príležitostí.