Poisťovací sprostredkovatelia - teória a prax - Potúček, Tomáš
Vymedzenie pojmu sprostredkovanie poistenia - v súlade so zákonom NR SR č. 95/2002 Z.z. o poisťovníctve. Druhy sprostredkovateľov. Ako si vybrať sprostredkovateľa.