[Právo] - Baťo, Rado
Z obsahu: Trh právnych služieb má k ideálu ďaleko. Ten, kto korumpuje, sa komore sťažovať nechodí. Najlepšia reklama je podľa právnikov spokojný klient. Cesta k profesijnému honoru je aj skúškou charakteru. Systém bezplatných právnych služieb je zrelý na revíziu. Antipatie k zahraničným právnikom uzavrie vstup do EÚ.