Domácnosti a rodiny podľa sčítania obyvateľov, domov a bytov v roku 2001 - Dzianová, Oľga
Analýza údajov o domácnostiach a rodinách v intercenzálnom období z rôznych pohľadov a naznačenie viacerých možných vzťahov medzi týmito charakteristikami obyvateľstva. Charakteristika vývoja počtu jednotlivých typov domácností podľa jednotlivých sčítaní. Podrobnejšia analýza údajov o cenzovaných domácnostiach, Výsledky sčítania obyvateľov, domov a bytov v roku 2001 sú jedným z podstatných zdrojov informácií.