Francie po válce v Iráku - Eichler, Jan
V súvislosti s vojnou v Iraku sa vyhrotili rozdiely medzi francúzskymi a americkými politikmi. Rozdiely v prioritách. Súhlas s odzbrojením Saddámovho režimu, nesúhlas s vojenským úderom. Zhoršenie vzťahov s americkými politikmi.