Ekonomika země tulipánů stagnuje - Žídek, Libor
Politický a ekonomický vývoj holandského kráľovstva. Príčiny stagnácie holandskej ekonomiky. Miera nezamestnanosti. Prognózy vývoja holandského hospodárstva.