[Tabak] - Schönwiesner, Roman
Z obsahu: Tabakovým trhom hýbu dane, ceny a pašeráci. Cenová neistota na trhu s tabakom. Zisk veľkoobchodníka určí zľava od výrobcu. Lacné pašované cigarety sa vyhýbajú vysokému zdaneniu.