Lesy zjasnili vzťahy s odberateľmi - Sobinkovič, Branislav
Zmena obchodnej politiky Lesov SR banskobystrického štátneho podniku. Zníženie predaja dreva zahraničným firmám, preferencia domácich odberateľov. Zmena spôsobu obchodovania s drevom. Zjednotenie pravidiel obchodovania, logistiky atď. Snaha odstrániť priekupníctvo. Reštrukturalizácia štátnych lesov.