DPH - daň podnikateľskej hrôzy ? - Ťapušíková, Roberta
Zjednotenie sadzby dane z pridanej hodnoty na úrovni 19 percent pribrzdí okrem potravinárskeho priemyslu najviac vydávanie periodickej tlače a literatúry. Vo väčšine krajín je oveľa nižšia, ba aj nulová DPH z predaja periodík.