Banky bez značiek ? Vylúčené ! - Timoracký, Marian
Prenikanie brandingu do sféry finančných služieb. Kľúčové pravidlá manažovania značky vo finančnom sektore. Základné princípy podnikania finančnej skupiny HSBC. Spoločnosť a sponzoring.