Reklama - čítať ju alebo pozerať ? - Ťapušíková, Roberta
Ktoré kampane majú väčšiu silu - televízne alebo printové, ich kombinácia ? Výsledky výskumu. Porovnanie mediálnych ukazovateľov kampaní v tlači a v televízii.