Najdôležitejšie obdobie - ešte len pred nami - Baláž, Peter
Slovensko predvstupové a problémové. Nevyhnutnosť zmien vo fungovaní nášho hospodárstva opierajúcich sa predovšetkým o hlbokú vnútornú reštrukturalizáciu a progresívnu hospodársku stratégiu rozvoja celej ekonomiky. Konkurencieschopnosť.