Ekonomické faktory ovplyvňujúce vstup SR do EMÚ - Kuruc, Radko
Predpokladaný vstup Slovenska do Európskej menovej únie /EMÚ/ - v druhej polovici 2006. Nevyhnutnosť znižovania miery inflácie. Nominálna konvergencia. Reálna konvergencia. Konsolidácia fiškálneho rozpočtu ako dôsledok začlenenia Slovenska do EMÚ.