Pôsobenie Európskej menovej únie na vybrané členské a nečlenské krajiny - Poliačik, Ivan
Vplyv eura na makro- a mikroekonomické dianie v členských a nečlenských krajinách. Skúmanie situácie v týchto krajinách - poskytnutie podkladov pre rozhodovanie v období, keď Slovensko bude uvažovať o pristúpení k EMÚ.