Slovenská republika ako súčasť nového kola rokovaní WTO - Líner, Martin
Ministri členských krajín WTO dohodli v Katarskej Dohe časový a obsahový rámec ďalších rokovaní vo WTO. Oficiálne prijatie Číny a Tchajwanu za členov WTO. Rozvojová agenda z Dohy. Nové negociačné skupiny a časový harmonogram negociácií. Poľnohospodárstvo. TRIPS.