Perspektívy manažmentu ľudských zdrojov v SR (na príklade IBM Slovakia) - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Nevyhnutnosť zmeny prístupu k riadeniu ľudských zdrojov na Slovensku. Nové trendy vývoja manažmentu. Riadenie procesmi v IBM. Vznik medzinárodných centier v slovenskej pobočke. Výhody medzinárodných centier v IBM.