Obchodné služby v procese globalizácie a internacionalizácie - Michalová, Valéria
Obchodné služby a ich prínos pre hospodársky rast krajín. Význam obchodných služieb v procese globalizácie. Internacionalizácia obchodných služieb a jej hlavné črty, bariéry a prekážky. Export obchodných služieb v krajinách OECD v roku 1999.