Štátny Veriteľ sľubuje poslednú pomoc - Horníková, Zuzana
Historicky najväčšia vlna oddlžovania zdravotníctva SR ohlásená ministerstvom zdravotníctva. Čakanie na nový mechanizmus spôsobilo, že ministerstvo nezaplatilo za r. 2003 ani korunu dlhov. Vznik Veriteľa, a.s. Bratislava - charakteristika, funkcia - spoločný projekt rezortov financií a zdravotníctva. Problém kontroly. Štátny faktoring.