Benchmark Index: Európska štúdia - Daniš, Viliam
Realizácia podnikového benchmarkingu metódou "Benchmark Index" na Slovensku. Nový projekt Komisie EÚ s cieľom vytvorenia celoeurópskej siete "Benchmarkingových centier", ktoré budú poskytovať malým a stredných podnikom špeciálne benchmarkingové aktivity v rámci hospodárskeho podporného programu malých a stredných podnikov.