[Ovčiarstvo na Slovensku] - Beer, Gabriel
Z obsahu: Budúcnosť ovčiarstva určí trh a pomoc štátu. Tradičný chov komplikujú hygienické normy a neisté dotácie. Hádky okolo pasterizácie pokračujú. Väčšinu slovenských jahniat zjedia v Taliansku. Hrubšia slovenská vlna končí v zahraničí.