Termín zmeny systému štátnej podpory zvýšil apetít po hypoúveroch - Kláseková, Martina
Rast dynamiky slovenského hypotekárneho trhu v r. 2003. Úloha hypotekárnych bánk. Očakáva sa určitý nárast cien bytov. Čerpanie štátneho príspevku na hypoúvery. Poskytnuté hypoúvery. Zvýšené požiadavky bánk na klientov. Polemika okolo budúcnosti hypotekárnych úverov.