Družstevný predaj má budúcnosť všade - Brnčal, Miloš
Spotrebné družstevníctvo vo svete má svoju dlhodobú históriu. Spotrebné družstvá vznikali na ochranu svojich členov, ktorí si zaplatili členský podiel, ktorý im prinášal niektoré výhody. História vzniku spotrebných družstiev. Z histórie po súčasnosť. Medzinárodná kooperácia.