Napojíme sa na Európu sieťou diaľnic - Šimna, Ľubomír
Schválenie Aktualizácie nového projektu výstavby diaľnic a rýchlostných ciest slovenskou vládou v júni 2003. Lepšia dostupnosť regiónov je dôležitá pre zníženie zaostávania ich rozvoja. Označenie ciest. Aktualizácia projektu. Alternatívy riešenia.