Návrh koncepcie predložený ministrom vnútra a schválený vládou SR 14. mája
Návrh koncepcie usporiadania miestnej štátnej správy (MŠS). Súčasná organizácia miestnej štátnej správy. Sústava orgánov MŠS. Úseky štátnej správy v pôsobnosti krajských úradov a okresných úradov. Pokrač.