Obchodníci za etiku v podnikaní
Iniciatívy Zväzu obchodu SR. Stanoviská Zväzu obchodu SR. Stanovisko k Trestnému zákonu - iniciatíva na riešenie drobných krádeží v obchode. Stanovisko k návrhu zákona NR SR o obchodných reťazcoch. Stanovisko k návrhu zákona NR SR o obaloch.