Práva spotrebiteľov v EÚ
Ochrana spotrebiteľa v EÚ. Slovensko ako budúca členská krajina musí implementovať európske smernice týkajúce sa tejto oblasti. Potrebné zmeny, ktoré treba urobiť. Problém dvojročnej záruky na tovar. Problém spotrebiteľských zmlúv. Slovensko zaostáva za krajinami V-4.