Acta Oeconomica Pragensia Journal of Central and Eastern European Economic and Management Issues
Vedecký časopis VŠE v Prahe, ktorý slúži k prezentácii výsledkov vedecko-výskumnej a pedagogickej činnosti pracovníkov a študentov VŠE, domácich a zahraničných odborníkov. Sú tu zverejňované výsledky výskumných projektov VŠE, práce doktorandov, najlepšie študentské práce, správy z konferencií a vedeckých stretnutí a zahraničné príspevky.